Plate på mark og fundamenter


Vi leverer plate på mark og fundamenter til prosjekter i alle størrelser. Med egne kompetente fagarbeidere utfører vi isolering, radonsikring, armering og stålglatting eller pussing etter kundens ønske. Vi leverer også støpt plate til eneboliger, garasje og garasjerekker. Vi har gode samarbeidspartnere innen graving og grunnarbeider, slik at vi kan tilby komplette arbeider fra utgraving, oppbygning av gulv, radonsperre (ved behov) og støp.

Gulv og fundamenter til ethvert byggeprosjekt

Gulv en viktig del av ethvert byggeprosjekt, og legger et godt grunnlag videre i arbeidet. Vi utfører denne type arbeid på mange ulike prosjekter i ulike størrelser, og jobber med det meste innen industribygg, lager, boligbygg og næringsbygg.


Hos oss i CC Betong får du kvalitet i alle ledd. Med vår kompetanse og erfaring kan du som kunde føle deg trygg på at vi utfører arbeidene trygt, effektivt og med riktig dokumentasjon. Vårt mål er å levere etter kundens forventninger – til en konkurranse dyktig pris. Vi er totalleverandør av betongarbeider til både offentlig og privat sektor. Med dyktige fagfolk og moderne maskinpark leverer vi kvalitet i alle ledd – fra start til slutt.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med ditt prosjekt.

Hei! Spør oss om det
er noe du lurer på.

Kontakt