Vi har blitt Miljøfyrtårn


CC Betong har nylig blitt sertifisert som Miljøfyrtårn, og vi er stolte av å kunne kalle oss en bærekraftig totalleverandør innen betong. Dette er en milepæl for oss og noe som underbygger vårt engasjement for å ta vare på miljøet og drive ansvarlig virksomhet.

Som en totalleverandør innen betong er vi klar over den betydelige påvirkningen vår bransje har på miljøet. Derfor har vi gjort det til vår misjon å minimere denne påvirkningen og finne innovative løsninger som sikrer at våre produkter og tjenester er så bærekraftige som mulig.

Hva vil det si å være Miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Ordningen har til hensikt å heve bedrifters miljøprestasjon. Bedrifter eller virksomheter som oppfyller definerte bransjevilkår kan sertifiseres som Miljøfyrtårn.

For å oppnå Miljøfyrtårn-sertifiseringen har vi gjennomgått en grundig prosess med fokus på å redusere energiforbruk, avfallsmengde og utslipp. Vi har implementert tiltak som energieffektivisering, avfallssortering og reduksjon av kjemikalier i produksjonsprosessen. Videre har vi også gjennomført opplæring av våre ansatte slik at de kjenner bærekraft i praksis.

Miljøansvar

Sertifiseringen som Miljøfyrtårn er ikke bare et symbol på vår innsats for miljøet, men også et bevis på at vi tar ansvar for samfunnet rundt oss. Vi ønsker å være en pådriver for bærekraftig utvikling i vår bransje og inspirere andre til å følge vårt eksempel.

Som Miljøfyrtårn-bedrift kan våre kunder være trygge på at de velger en samarbeidspartner som tar miljøansvar på alvor. Våre produkter og tjenester er utviklet med fokus på å minimere miljøpåvirkningen uten at det går på kompromiss med kvalitet.

Hei! Spør oss om det
er noe du lurer på.

Kontakt