La grunnlaget for spektakulær hall


Nylig la vi grunnlaget for en svært innholdsrik produksjonshall i et steinbrudd i Larvik. Les mer om prosjektet og en av de mest komplekse plasthallene på markedet her!

Innholdsrik Rubbhall

Den innholdsrike Rubbhallen har en gulvflate på 1770 kvadratmeter og har over 10 meter fri høyde under taket. Inne i hallen er det plassert en 40 tonns traverskran. Den inneholder også 3 singelwiresager, 1 multiwiresag, 1 steinknekke og et renseanlegg,

Det har blitt montert et integrert vannoppsamling- og rennesystem i gulvet. I tillegg har det blitt montert LED-belysning, som er både kostnadsbesparende og miljøvennlig. Veggene er isolert med 100 mm isolasjon og hallen har til sammen 10 porter, 4 dører og 6 store vinduer.

Hallen ble montert i en periode fra februar til desember, og gir arbeiderne i steinbruddet en optimal arbeidsdag. Et stort team fra våre søsterselskaper har vært med på prosjektet. Blant annet er hallen levert av Rubbhall Norge, og montering av hallen er stødig gjennomført av Plamek.

Betongarbeidet

På dette prosjektet hadde vi i CC Betong total underentreprise på betong.

Prosjektet innebar rundt 2800m2 plate på 500mm tykkelse med rennesystemer for oppsamling av vann fra 4 stk. wiresager.  

Gode arbeidsforhold

– Det er en deilig følelse å gå rundt i den nye Rubbhallen og se hvor bra dette har blitt. Jeg har sett flere tilsvarende haller i vårt marked, og denne hallen er utvilsomt den som gir mest arbeidslyst og er mest innholdsrik. Det at det er en Thermohall® gjør at det ikke er mye gjenklang i arbeidet, samtidig som den er god på temperaturregulering og har super ventilasjon. Det er viktig for oss som setter HMS og arbeidsmiljø høyt, forteller driftssjef i Larvikittblokka, Jon Arild Hansen.

Prosjektering ble utført av Siv. Ing. Arne Vaslag AS på vegne av CC Betong As. Vi takker for et spennende oppdrag!

Som totalleverandør innen betongarbeider leverer vi et bredt spekter av tjenester. Les mer om våre tjenester innen betong her.

Hei! Spør oss om det
er noe du lurer på.

Kontakt